Cele mai colorate străzi din București – O magnolie la fiecare casă

La câtiva pași de toată zarva de la Muncii sunt niște locuri copleșitor de frumoase zilele astea. Aș începe cu magnolia de pe Alexandru Magatti, la fel de spectaculoasă și bogată ca magnolia de pe Mahatma Gandhi, dar mult mai puțin cunoscută. Apoi, cum treci bulevardul, încep străzile cu magnolii, Cerceluș-Diligenței-Levănțicii.

E incredibil spectacolul de culoare de zilele astea, în fiecare curte-i o magnolie ( e chiar și una galbenă) și pentru mine, cam o săptămână pe an, ăsta e ce mai mai frumos loc din oraș. Tare vă recomand o plimbare zilele astea, în curând se scutură magnoliile. Dacă aveți noroc, poate vă întâlniți cu motanul Bilă, smecherul ăsta portocoliu e atracția cartierului și ieri să făcuse coadă la pozele cu Bilă. Oricum, străduțele nu-s ticsite doar cu magnolii, ci și cu pisici.

Așa, #hartamagnoliilor e aici bit.ly/HartaMagnolii, dar dacă ajungeți pe străzile astea din Dristor, plimbați-vă fără repere, locul ar fi trebui să fie o inimă uriașă, mov, n-am avut cum să trec toate magnoliile pe listă. Sunt multe, multe. V-am mai spus că e mi se pare cel mai colorat și frumos loc din București zilele astea? Și e o vizită scurtă, dacă vă țin adidașii, treceți și prin Vatra Luminoasă.

Scrie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *