Magnoliile din Militari

În seara asta pun Militariul pe #hartamagnoliilor, atââât de mult mi-am dorit să mai adaug pinuri pe hartă la final de sezon. Nu că ar fi ceva în neregulă cu Militari, dar e departe rău cam de orice.

Am găsit toate magnoliile de care mi-ați povestit voi, plus o pisică. A fost o zi bună de magnoleală și de excursie în afara orașului, mai ales că miroase toată zona aia a liliac inflorit 🌸🌸🌸

Realist, harta va avea cam 450 de pinuri. Dacă adăugăm separat fiecare magnolie de pe trioul Levănțicii-Cerceluș-Diligenței, treceam binișor de 500 de inimi pe hartă. Dar e bine așa cum e, harta nu are nevoie de un număr rotund ca să fie despre frumos în toate formele lui.

Dacă aveți vreo magnolie prin curte sau știți pe cineva care are, aș cere și eu câteva petale. Prin Militari nu am găsit pe nimeni la poartă și mi-e că nu mai apuc să încerc rețeta de petale de magnolii murate.

Las linkul către hartă, poate vă plimbați într-o seară ploioasă si aveți norocul să dați peste o magnolie care se împletește cu liliacul. Ce parfum, ce spectacol de culoare! 💜💜💜
bit.ly/HartaMagnolii

Scrie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *