Magnoliile pe ploaie sunt spectaculoase

Plănuiam să mă plimb prin ploaie, sunt minunate magnoliile și pe vremea asta, și așa, pe-a scuturatelea, ne amintesc încă o dată că de frumos de bucurăm puțin și pe rând. Iar altele, care pe cât par de fragile pe-atâta sunt de rezistente, ne transmit că puterea vine tocmai din vulnerabilitate.

Harta a fost și este pentru mine terapie și bucurie deopotrivă. Cred tare că super-puterea hărții este să aducă o comunitate laolaltă și sunt atât, atât de recunoscătoare tuturor celor care fac parte din povestea asta, fie că împărtășesc povești sau fotografii de prin București și din toată lumea, scriu despre Harta Magnoliilor sau folosesc harta să se orienteze mai ușor în căutare de frumos și culoare. Mulțumesc cât o inimă-pin!

Amân doar puțin țopăitul prin bălți, pe sub magnolii înflorite (și cred că începe deja să miroase amețitor a copaci înfloriți). Las imaginile astea de la început de săptămână, între timp cred că ploaia a ciufulit cu totul magnoliile de la Drept. Iar în comentarii las câteva linkuri, oameni pe care-i citesc și-i apreciez au povestit zilele astea despre Hartă, iar bucuria asta mică e pentru mine cât o fericire mare.

Primăvară magnolifică să aveți, și pe ploaie, și pe sore!

Scrie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *